Alku szerint Zöld tea elkészítési tippek és felhasználása

Megjelöl, mint spam rosszul besorolt többször szereplő lejárt sértő

Egészség, szépségápolás Hirdetés feladva: 2017.12.04

A fogyás és jobb egészség zöld teával nagyon egyszerűen elérhető! Ennek a sok évezrede fogyasztott italnak a hatásaira nyugodtan rábízhatjuk magunkat, hiszen egyszerre támogatja egészségüket és jó közérzetünket! A fogyás és a jobb egészség zöld teával még hatékonyabb, ha kapszula formájában is pótoljuk a benne lévő hatóanyagokat. Vitaminok, ásványi anyagok, koffein, polifenolos vegyületek, katekinek, fluorid és illóolajok gondoskodnak arról, hogy a tea fogyasztása egyszerre legyen élvezetes és hatékonya a betegségekkel szemben. Vietnámi zöld tea vásárlás gyors kiszállítással! Részletek: http://zoldtea.co.hu/

Hasznos információ

  • Kerülje el a csalókat azzal, hogy körültekintően kereskedik. Ha csalóba botlik, feltétlenül jelentse nekünk! Ha már késő, akkor is tegyen rendőrségi feljelentést. A tettesek könnyen azonosíthatóak, és szinte biztosan kézre kerülnek.
  • Soha ne utaljon előre! Minden adásvételt igyekezzen személyesen intézni, amennyiben ez lehetséges.
  • Amennyiben bizonytalan a termékkel kapcsolatban, mindig előre tisztázza le azt az eladóval.
  • Ez a honlap soha nem vesz részt semmiféle tranzakcióban, nem kezeli a kifizetéseket, a szállítást, nem nyújt garanciát az ügyletre, nem nyújt zálogszolgáltatást. Valamint nem áll módunkban ellenőrizni a a feladott hirdetések valóságát és nem hitelesíti az eladót.