Alku szerint Virágpor

Megjelöl, mint spam rosszul besorolt többször szereplő lejárt sértő

Egészség, szépségápolás Hirdetés feladva: 2018.05.07

A virágpor hatásai nagyon ajánlottak az érrendszer egészségének védelmére. Mivel csökkenti a koleszterint, megakadályozza a káros lerakódásokat az erek falain, így segít megelőzni az érelmeszesedést és az érszűkületet. A virágpor hatása aranyér és visszér elleni is kiválóan alkalmazható. Fehérjetartalma, vitaminjai és értékes tápanyagai révén maximális erőnlétet biztosít, ezért a hivatásos sportolók is előszeretettel fogyasztják. A virágpor evés a mindennapokban is érezteti jótékony hatásait a vitalitás és a szellemi frissesség fokozásában. Természetes antioxidáns és antibiotikum, mely véd a fertőzésekkel szemben és lassítja a szervezet öregedési folyamatait. Részletek: http://www.nyersviragpor.hu/

Hasznos információ

  • Kerülje el a csalókat azzal, hogy körültekintően kereskedik. Ha csalóba botlik, feltétlenül jelentse nekünk! Ha már késő, akkor is tegyen rendőrségi feljelentést. A tettesek könnyen azonosíthatóak, és szinte biztosan kézre kerülnek.
  • Soha ne utaljon előre! Minden adásvételt igyekezzen személyesen intézni, amennyiben ez lehetséges.
  • Amennyiben bizonytalan a termékkel kapcsolatban, mindig előre tisztázza le azt az eladóval.
  • Ez a honlap soha nem vesz részt semmiféle tranzakcióban, nem kezeli a kifizetéseket, a szállítást, nem nyújt garanciát az ügyletre, nem nyújt zálogszolgáltatást. Valamint nem áll módunkban ellenőrizni a a feladott hirdetések valóságát és nem hitelesíti az eladót.