Alku szerint Válogatott mate teák

Megjelöl, mint spam rosszul besorolt többször szereplő lejárt sértő

Egészség, szépségápolás Hirdetés feladva: 2018.05.11

A frissítő mate tea rendszeres fogyasztása képes még a krónikus fáradtságtól is megszabadítani. A stressz, a mindennapos feladatoknak való megfelelés gyakran annyira leterheli a szervezetet, hogy a fizikai teljesítőképesség is drasztikusan csökken. A maté tea azonban természetes hatóanyagaival rengeteg energiát ad, így még a sportoláshoz is marad erőnk. Hatásai azonban nem akadályozzák az alvást, olyannyira, hogy hagyományosan használták alvászavarok kezeléséhez. Ideális kiegészítője az aktív életmódnak és a testmozgással párosított fogyókúrás étrendnek. A Yerba maté fogyasztás egyéb előnyeiről itt tudhat meg többet: http://www.matetea.hu/

Hasznos információ

  • Kerülje el a csalókat azzal, hogy körültekintően kereskedik. Ha csalóba botlik, feltétlenül jelentse nekünk! Ha már késő, akkor is tegyen rendőrségi feljelentést. A tettesek könnyen azonosíthatóak, és szinte biztosan kézre kerülnek.
  • Soha ne utaljon előre! Minden adásvételt igyekezzen személyesen intézni, amennyiben ez lehetséges.
  • Amennyiben bizonytalan a termékkel kapcsolatban, mindig előre tisztázza le azt az eladóval.
  • Ez a honlap soha nem vesz részt semmiféle tranzakcióban, nem kezeli a kifizetéseket, a szállítást, nem nyújt garanciát az ügyletre, nem nyújt zálogszolgáltatást. Valamint nem áll módunkban ellenőrizni a a feladott hirdetések valóságát és nem hitelesíti az eladót.