Alku szerint Spirulina tabletta

Megjelöl, mint spam rosszul besorolt többször szereplő lejárt sértő

Egészség, szépségápolás Hirdetés feladva: 2018.05.14

A Mannavita spirulina alga teljes értékű táplálék, melyben több mint 100 különböző tápanyag gondoskodik a szervezet egészséges működéséről. Segítségével megelőzhetjük a szív- és érrendszeri betegségeket, szabályozhatjuk a vérnyomást vagy a koleszterinszintet, megszabadulhatunk az emésztőrendszerben fennálló fertőzésektől. A spirulina multivitamin, melyben megtalálható a B-vitamin komplex valamennyi tagja, ezenkívül kiemelkedő benne az A-, D- és E-vitamin mennyisége is. Fogyasztása jót tesz a csontoknak, a bőrnek, elősegíti a szövetek gyorsabb regenerálódását. Anyagcsere fokozó és méregtelenítő hatásával segít könnyebben leadni a túlsúlyt. Spirulina tabletta vásárlás itt: http://spirulina.shop.hu/

Hasznos információ

  • Kerülje el a csalókat azzal, hogy körültekintően kereskedik. Ha csalóba botlik, feltétlenül jelentse nekünk! Ha már késő, akkor is tegyen rendőrségi feljelentést. A tettesek könnyen azonosíthatóak, és szinte biztosan kézre kerülnek.
  • Soha ne utaljon előre! Minden adásvételt igyekezzen személyesen intézni, amennyiben ez lehetséges.
  • Amennyiben bizonytalan a termékkel kapcsolatban, mindig előre tisztázza le azt az eladóval.
  • Ez a honlap soha nem vesz részt semmiféle tranzakcióban, nem kezeli a kifizetéseket, a szállítást, nem nyújt garanciát az ügyletre, nem nyújt zálogszolgáltatást. Valamint nem áll módunkban ellenőrizni a a feladott hirdetések valóságát és nem hitelesíti az eladót.