Alku szerint Spirulina alga tabletta

Megjelöl, mint spam rosszul besorolt többször szereplő lejárt sértő

Egészség, szépségápolás Hirdetés feladva: 2018.04.20

A Spirulina alga tabletta a táplálkozáskutatók szerint a világ legegészségesebb étrendkiegészítője. Ezt a rangos címet számos vizsgálatot követően érdemelte ki, melyek azonosították összetételét, ennek kapcsán pedig feltérképezték gyógyhatásait is. A Spirulina alga a Föld egyik legősibb élőlénye, egy apró organizmus, mely hihetetlen mennyiségű tápanyagot tartalmaz. Megszünteti a hiánybetegségeket, alaposan méregteleníti a szervezetet, erősíti az immunrendszert és antioxidánsai sejtszinten védenek a betegségekkel szemben. Várandósoknak, gyerekeknek és időseknek is ajánlott rendszeresen fogyasztani. A Spirulina alga kapszula kitűnő energiafokozó és zsírégető. Részletek: http://spirulina.bolt.hu

Hasznos információ

  • Kerülje el a csalókat azzal, hogy körültekintően kereskedik. Ha csalóba botlik, feltétlenül jelentse nekünk! Ha már késő, akkor is tegyen rendőrségi feljelentést. A tettesek könnyen azonosíthatóak, és szinte biztosan kézre kerülnek.
  • Soha ne utaljon előre! Minden adásvételt igyekezzen személyesen intézni, amennyiben ez lehetséges.
  • Amennyiben bizonytalan a termékkel kapcsolatban, mindig előre tisztázza le azt az eladóval.
  • Ez a honlap soha nem vesz részt semmiféle tranzakcióban, nem kezeli a kifizetéseket, a szállítást, nem nyújt garanciát az ügyletre, nem nyújt zálogszolgáltatást. Valamint nem áll módunkban ellenőrizni a a feladott hirdetések valóságát és nem hitelesíti az eladót.