Alku szerint Propolisz

Megjelöl, mint spam rosszul besorolt többször szereplő lejárt sértő

Egészség, szépségápolás Hirdetés feladva: 2018.02.13
  • Cím: Http://propolisz.bolt.hu/

A közelmúlt kutatásai a propolisz összetevői között egy nagyon erős vegyületet találtak, mely a csontszövetet erősíti. Ebből arra következtettek, hogy csontritkulás és csontsorvadás ellen is érdemes felhasználni ezt az ősidők óta alkalmazott méhészeti terméket. A propolisz csepp minden család házipatikájában jól jön, mert intenzív antibakteriális hatása miatt néhány napon belül képes megszüntetni a megfázást, torokgyulladást, influenzát, rendszeresen fogyasztva pedig erősít az immunrendszert, így csökkenti a fertőzések esélyét. Külsőleg kitűnő a sebek, fekélyek fertőtlenítéséhez. A propolisz csepp a tesztek során rákellenes hatást is mutatott, főként prosztatarák kezelésében volt eredményes.

Hasznos információ

  • Kerülje el a csalókat azzal, hogy körültekintően kereskedik. Ha csalóba botlik, feltétlenül jelentse nekünk! Ha már késő, akkor is tegyen rendőrségi feljelentést. A tettesek könnyen azonosíthatóak, és szinte biztosan kézre kerülnek.
  • Soha ne utaljon előre! Minden adásvételt igyekezzen személyesen intézni, amennyiben ez lehetséges.
  • Amennyiben bizonytalan a termékkel kapcsolatban, mindig előre tisztázza le azt az eladóval.
  • Ez a honlap soha nem vesz részt semmiféle tranzakcióban, nem kezeli a kifizetéseket, a szállítást, nem nyújt garanciát az ügyletre, nem nyújt zálogszolgáltatást. Valamint nem áll módunkban ellenőrizni a a feladott hirdetések valóságát és nem hitelesíti az eladót.