Alku szerint Propolisz csepp

Megjelöl, mint spam rosszul besorolt többször szereplő lejárt sértő

Egészség, szépségápolás Hirdetés feladva: 2018.02.12
  • Cím: Http://propolisz.mehpempo.com/

A propolisz nagyon sokoldalúan felhasználható, elsősorban fertőtlenítő hatásáról ismert. A hagyományos gyógyászat már több ezer éve alkalmazza természetes antibiotikus hatása miatt, melyet közel 200 anyag segítségével biztosít. A propolisz tinktúra egy alkoholos oldat, melyet külsőleg használhatunk ínybetegségek, bőrproblémák (ekcéma, akné, pikkelysömör), sebek, szájbetegségek kezelésére, míg belsőleg fogyasztva hatékony immunerősítő és antioxidáns, melynek a megelőzésben és a különböző betegségekből való gyógyulás gyorsításában is fontos szerepe van. A propolisz cseppek az erek számára is áldásosak, csökkentik a magas vérnyomást és koleszterinszintet, enyhítik a gyógyszerek mellékhatásait.

Hasznos információ

  • Kerülje el a csalókat azzal, hogy körültekintően kereskedik. Ha csalóba botlik, feltétlenül jelentse nekünk! Ha már késő, akkor is tegyen rendőrségi feljelentést. A tettesek könnyen azonosíthatóak, és szinte biztosan kézre kerülnek.
  • Soha ne utaljon előre! Minden adásvételt igyekezzen személyesen intézni, amennyiben ez lehetséges.
  • Amennyiben bizonytalan a termékkel kapcsolatban, mindig előre tisztázza le azt az eladóval.
  • Ez a honlap soha nem vesz részt semmiféle tranzakcióban, nem kezeli a kifizetéseket, a szállítást, nem nyújt garanciát az ügyletre, nem nyújt zálogszolgáltatást. Valamint nem áll módunkban ellenőrizni a a feladott hirdetések valóságát és nem hitelesíti az eladót.