Alku szerint Mannavita Aloe vera

Megjelöl, mint spam rosszul besorolt többször szereplő lejárt sértő

Egészség, szépségápolás Hirdetés feladva: 2018.03.07

Az aloe vera gyógyhatása érvényesül egyes bőrbetegségek és gyulladások esetén. Sikeresen kezelhetjük vele az ekcémát, a pikkelysömört, a pattanásokat, hidratáló hatásával lehetővé teszi, hogy a száraz bőrt mesterséges készítmények nélkül ápoljuk. Az aloe vera használata belsőleg is lehetséges. Fogyasztásával folyamatosan erősíthetjük immunrendszerünket, meggátolhatjuk a gyulladások kialakulását, javíthatjuk a vérkeringést és csökkenthetjük a magas koleszterinszintet. Emésztési zavarok, különösen székrekedés ellen szintén érdemes fogyasztani. Mannavita aloe vera vásárlás webáruházunkban: http://www.aloevera.guru/

Hasznos információ

  • Kerülje el a csalókat azzal, hogy körültekintően kereskedik. Ha csalóba botlik, feltétlenül jelentse nekünk! Ha már késő, akkor is tegyen rendőrségi feljelentést. A tettesek könnyen azonosíthatóak, és szinte biztosan kézre kerülnek.
  • Soha ne utaljon előre! Minden adásvételt igyekezzen személyesen intézni, amennyiben ez lehetséges.
  • Amennyiben bizonytalan a termékkel kapcsolatban, mindig előre tisztázza le azt az eladóval.
  • Ez a honlap soha nem vesz részt semmiféle tranzakcióban, nem kezeli a kifizetéseket, a szállítást, nem nyújt garanciát az ügyletre, nem nyújt zálogszolgáltatást. Valamint nem áll módunkban ellenőrizni a a feladott hirdetések valóságát és nem hitelesíti az eladót.