Alku szerint Kurkuma

Megjelöl, mint spam rosszul besorolt többször szereplő lejárt sértő

Egészség, szépségápolás Hirdetés feladva: 2018.04.19

A kurkuma por és kapszula sokféle pozitív hatással rendelkeznek. Immunerősítőként és fertőzésgátlóként is megállják a helyüket, ám legfőbb előnyük az ízületek és porcok védelme. A kurkuma hatásai a gyulladáscsökkentésben és a fájdalomcsillapításban a gyógynövények közt egyedülállók. Az ajurvédikus orvoslás egyik alapvető kelléke volt és ma is az egyik legnépszerűbb étrendkiegészítő a világon. Az ízületek gyulladása, a reumatikus betegségek, a porcok kopása esetén érdemes kúraszerűen fogyasztani, hogy könnyebben mozogjunk és elősegítsük a mozgásszervek regenerálódását. Kurkuma por és kapszula weboldalunkon: http://www.kurkuma.guru/

Hasznos információ

  • Kerülje el a csalókat azzal, hogy körültekintően kereskedik. Ha csalóba botlik, feltétlenül jelentse nekünk! Ha már késő, akkor is tegyen rendőrségi feljelentést. A tettesek könnyen azonosíthatóak, és szinte biztosan kézre kerülnek.
  • Soha ne utaljon előre! Minden adásvételt igyekezzen személyesen intézni, amennyiben ez lehetséges.
  • Amennyiben bizonytalan a termékkel kapcsolatban, mindig előre tisztázza le azt az eladóval.
  • Ez a honlap soha nem vesz részt semmiféle tranzakcióban, nem kezeli a kifizetéseket, a szállítást, nem nyújt garanciát az ügyletre, nem nyújt zálogszolgáltatást. Valamint nem áll módunkban ellenőrizni a a feladott hirdetések valóságát és nem hitelesíti az eladót.