Alku szerint Immunerősítő gyógyszerek gyereknek

Megjelöl, mint spam rosszul besorolt többször szereplő lejárt sértő

Egészség, szépségápolás Hirdetés feladva: 2018.03.06

Az immunerősítő gyógyszerek elsősorban a megelőzést szolgálják. Egészségünk megőrzését, szervezetünk feltáplálását, feltöltését vitális tápanyagokkal. Immunerősítő gyerekeknek a természetből is nyerhető! A gyümölcsök, a méhészeti termékek a legjobb tápanyagforrások, melyeknek összetételét a gyermeki szervezet is könnyedén hasznosítja. Rendszeres fogyasztásukkal fokozottabb védelmet nyerhetnek a kórokozókkal szemben, javul a közérzetük, a vitalitásuk, betegségekből gyorsabban gyógyulnak. A természetes immunerősítő gyerekeknek mellékhatásoktól mentes védelmet biztosít. Részletek: http://www.immunerositogyerekeknek.com/

Hasznos információ

  • Kerülje el a csalókat azzal, hogy körültekintően kereskedik. Ha csalóba botlik, feltétlenül jelentse nekünk! Ha már késő, akkor is tegyen rendőrségi feljelentést. A tettesek könnyen azonosíthatóak, és szinte biztosan kézre kerülnek.
  • Soha ne utaljon előre! Minden adásvételt igyekezzen személyesen intézni, amennyiben ez lehetséges.
  • Amennyiben bizonytalan a termékkel kapcsolatban, mindig előre tisztázza le azt az eladóval.
  • Ez a honlap soha nem vesz részt semmiféle tranzakcióban, nem kezeli a kifizetéseket, a szállítást, nem nyújt garanciát az ügyletre, nem nyújt zálogszolgáltatást. Valamint nem áll módunkban ellenőrizni a a feladott hirdetések valóságát és nem hitelesíti az eladót.