Alku szerint Goji bogyó

Megjelöl, mint spam rosszul besorolt többször szereplő lejárt sértő

Egészség, szépségápolás Hirdetés feladva: 2018.02.13
  • Cím: Http://goji-bogyo.biomax.hu/

A goji bogyó rengeteg antioxidánst tartalmaz, elsősorban béta-karotint és zeaxantint. Ez utóbbinak egyik legfontosabb hatása, hogy védi a szemet és képes megelőzni az időskorban gyakori makula degenerációt. A goji bogyó fogyasztása a rák ellen is nagyon hasznos, mivel szabadgyök megkötő képessége minimálisra csökkenti a szervezetet érő káros hatások veszélyeit. Megakadályozza a sejtkárosodást, ezzel pedig a daganatok kialakulását, valamint növekedését is. Egy tanulmány szerint a farkasbogyót fogyasztó rákbetegek sokkal jobban reagáltak a kezelésekre. Fizikailag és lelkileg is jótékonyan hat a szervezetre. Kitűnő kedélyjavító, természetes módon csökkenti a stresszt. Goji bogyó vásárlás itt!

Hasznos információ

  • Kerülje el a csalókat azzal, hogy körültekintően kereskedik. Ha csalóba botlik, feltétlenül jelentse nekünk! Ha már késő, akkor is tegyen rendőrségi feljelentést. A tettesek könnyen azonosíthatóak, és szinte biztosan kézre kerülnek.
  • Soha ne utaljon előre! Minden adásvételt igyekezzen személyesen intézni, amennyiben ez lehetséges.
  • Amennyiben bizonytalan a termékkel kapcsolatban, mindig előre tisztázza le azt az eladóval.
  • Ez a honlap soha nem vesz részt semmiféle tranzakcióban, nem kezeli a kifizetéseket, a szállítást, nem nyújt garanciát az ügyletre, nem nyújt zálogszolgáltatást. Valamint nem áll módunkban ellenőrizni a a feladott hirdetések valóságát és nem hitelesíti az eladót.