Alku szerint Goji bogyó gyümölcslé

Megjelöl, mint spam rosszul besorolt többször szereplő lejárt sértő

Egészség, szépségápolás Hirdetés feladva: 2018.05.16

A goji ital a lycium barbarum, azaz a goji bogyó 100%-os kivonata. Ha rendszeresen fogyasztjuk, szervezetünket maximálisan védetté tehetjük a betegségekkel szemben. Mindez a goji ital magas tápanyagtartalmának köszönhető, melynek sok szempontból nincs párja a növények között. Több C-vitamint és antioxidánst tartalmaz, mint bármi más, azaz egészségvédő ereje a lehető legintenzívebb. A goji ital gyerekeknek, felnőtteknek és időseknek is ajánlott az immunrendszer erősítéséhez, gyulladások ellen, a látás javításához, csonterősítéshez. Öregedésgátló hatásával javítja a bőr állapotát és frissen tartja a mentális képességeket. Goji gyümölcs ital vásárlás itt: http://www.gojibogyo.com/

Hasznos információ

  • Kerülje el a csalókat azzal, hogy körültekintően kereskedik. Ha csalóba botlik, feltétlenül jelentse nekünk! Ha már késő, akkor is tegyen rendőrségi feljelentést. A tettesek könnyen azonosíthatóak, és szinte biztosan kézre kerülnek.
  • Soha ne utaljon előre! Minden adásvételt igyekezzen személyesen intézni, amennyiben ez lehetséges.
  • Amennyiben bizonytalan a termékkel kapcsolatban, mindig előre tisztázza le azt az eladóval.
  • Ez a honlap soha nem vesz részt semmiféle tranzakcióban, nem kezeli a kifizetéseket, a szállítást, nem nyújt garanciát az ügyletre, nem nyújt zálogszolgáltatást. Valamint nem áll módunkban ellenőrizni a a feladott hirdetések valóságát és nem hitelesíti az eladót.