Alku szerint Goji bogyó Centrum

Megjelöl, mint spam rosszul besorolt többször szereplő lejárt sértő

Egészség, szépségápolás Hirdetés feladva: 2018.04.21

A goji juice egy finom és teljesen természetes ital, mely koncentráltan tartalmazza a farkasbogyó valamennyi értékes hatóanyagát. Fogyasztásával a szervezet szinte új életre kel, erőre kaphat, akit a betegség legyengített, megszabadulhat a fáradtságtól és a kimerültségtől az, aki a stresszhatásoknak nap mint nap ki van téve. A goji juice egy tápanyagokkal teli gyümölcslé, nagyszerű immunerősítő, hatékony antioxidáns és méregtelenítő. Ajánlott a látás javításához, méregtelenítéshez, emésztési zavarok és allergia kezeléséhez. A goji juice gyerekeknek a fizikai és szellemi fejlődés elősegítése érdekben, valamint a fertőzések megelőzésében egyaránt hasznos. Részletek: http://www.gojibogyo.hu/

Hasznos információ

  • Kerülje el a csalókat azzal, hogy körültekintően kereskedik. Ha csalóba botlik, feltétlenül jelentse nekünk! Ha már késő, akkor is tegyen rendőrségi feljelentést. A tettesek könnyen azonosíthatóak, és szinte biztosan kézre kerülnek.
  • Soha ne utaljon előre! Minden adásvételt igyekezzen személyesen intézni, amennyiben ez lehetséges.
  • Amennyiben bizonytalan a termékkel kapcsolatban, mindig előre tisztázza le azt az eladóval.
  • Ez a honlap soha nem vesz részt semmiféle tranzakcióban, nem kezeli a kifizetéseket, a szállítást, nem nyújt garanciát az ügyletre, nem nyújt zálogszolgáltatást. Valamint nem áll módunkban ellenőrizni a a feladott hirdetések valóságát és nem hitelesíti az eladót.