Alku szerint Colon cleanse

Megjelöl, mint spam rosszul besorolt többször szereplő lejárt sértő

Egészség, szépségápolás Hirdetés feladva: 2018.05.08

A Colon Cleanse béltisztító a vastagbél méregtelenítésében játszik fontos szerepet. Ha természetes módon szeretné megszabadítani szervezetét a káros anyagoktól, ez a táplálékkiegészítő a legjobb választás az Ön számára! A Colon Cleanse granulátum formában kerül forgalomba, hiszen így fejti ki erejét a leghatékonyabban. Fertőtlenítő hatású béltisztító, mely nemcsak a salakanyagokat és a mérgező kemikáliákat távolítja el, de elpusztítja az élősködőket, gombákat is. Ajánlott Candida, szénanátha, ízületi és porcproblémák, valamint májelégtelenség esetén. A Colon Cleanse béltisztító segít a normális testsúly elérésében és a koleszterinszint csökkentésében is. Részletek: http://beltisztitas.biomax.hu/

Hasznos információ

  • Kerülje el a csalókat azzal, hogy körültekintően kereskedik. Ha csalóba botlik, feltétlenül jelentse nekünk! Ha már késő, akkor is tegyen rendőrségi feljelentést. A tettesek könnyen azonosíthatóak, és szinte biztosan kézre kerülnek.
  • Soha ne utaljon előre! Minden adásvételt igyekezzen személyesen intézni, amennyiben ez lehetséges.
  • Amennyiben bizonytalan a termékkel kapcsolatban, mindig előre tisztázza le azt az eladóval.
  • Ez a honlap soha nem vesz részt semmiféle tranzakcióban, nem kezeli a kifizetéseket, a szállítást, nem nyújt garanciát az ügyletre, nem nyújt zálogszolgáltatást. Valamint nem áll módunkban ellenőrizni a a feladott hirdetések valóságát és nem hitelesíti az eladót.